Szociális

Szórakozva segítenek

2014-03-08 08:51

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE rotary_hospice_adomany_140307ml_1.jpg

Több mint 400 ezer forintot gyűjtött össze a Rotary a Kocsonyafarsangon. Az adománygyűjtési akció bevételét a miskolci Erzsébet Hospice Otthon és Alapítványnak adták át.

A Kocsonyafarsangon a Rotary beárazás nélkül kínálta a kocsonyát és a puncsot faházában, és arra kérte az érdeklődőket, annyit adjanak a finomságokért, amennyivel szívesen támogatnák a Hospice Otthont.

Így gyűlt össze 421 ezer forint. A Hospice az összeget új bútorokra költi majd. A miskolci rotarysok pedig már a következő jótékonysági rendezvényükre készülnek, szintén a Hospice javára.

- Április 22-én a Miskolci Nemzeti Színházzal közösen rendezünk jótékonysági előadást. Ez lesz a szezon utolsó Chicago-előadása, várjuk rá a miskolci közönséget. Remélem, teltházas rendezvényt tudunk tartani és a Kocsonyafarsangon befolyt összeget egy újabbal megtoldva hozzájárulhatunk, hogy a jövő év folyamán méltó körülmények közé költözhessen az osztály - mondta a Miskolc Televíziónak Gáspárfalvy József, a Rotary Club Miskolctapolca elnöke.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!