Szociális

Operettsztárok az Őszi Napsugárban

2014-02-27 18:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE oszinapsugar_140227_ja_14.jpg

Honthy Hanna és Edith Piaf, a virágárus Eliza és István, a király egyaránt vendége volt az Őszi Napsugár Otthon csütörtöki farsangi mulatságának. A vállalkozó kedvű lakók és munkatársak ugyanis nemcsak jelmezükkel, de egy-egy produkcióval is megidézték őket az operett és a musical köré font rendezvényen, aminek beszédes címe így szólt: „Ma éjjel táncolnék”.

A hagyományos farsangi mulatsággal az Őszi Napsugár Otthon lakói is azt üzenik: elég volt a télből, jöjjön a tavasz, várják a napsütést, mondta a mulatság kezdetén Füleki Tímea intézményvezető, aki számos vendéget is köszönthetett ez alkalomból – a város közéletének, civil szervezeteink, egyházainak képviselőit.

oszinapsugar_140227_ja_35.jpg

Sebestyén László országgyűlési képviselő elmondta, számos itteni farsangon részt vett az elmúlt években, és tudja, milyen sok készülődés, áldozatkész munka előzi meg a mulatságot. Ezért is külön öröm látnia a derűs tekinteteket, érezni a jó hangulatot, és tudni, ezáltal még erősebbé kovácsolódik az otthon közössége.

oszinapsugar_140227_ja_24.jpg

Kriza Ákos polgármester a Kocsonyafarsangot idézte fel köszöntőjében, azt, milyen jól szórakoztak négy napon át a miskolciak és a város vendégei. És hogy ennek a mostani farsangnak a jó hangulatát se csak jó kívánsággal erősítsék, csokoládéval kedveskedtek az otthon lakóinak.Ezután máris megkezdődött a jelmezesek bemutatkozása – ami több volt egyszerű felvonulásnál. Hiszen ezen a farsangon sztárvendégeket láttak vendégül, méghozzá a zenés műfajok legjobbjait. Itt volt többek között az ibolyaárus Eliza, Carmen és Don José, sőt még a torreádor és a bika is, Figaro, Honthy Hanna és Edith Piaf, Bob herceg, Mágnás Miska, István a király, és a Hair virággyerekei is. Volt, aki playbacket használt, többek saját hangjukon énekeltek, mások vidáman táncoltak. Ehhez a délutánhoz igazán illettek az elhangzott Edith Piaf-sorok: sok bánat, öröm: mindent megköszönök!

Cs. M.
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-06 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!