Szociális

Gyűjtést hirdet a Máltai Szeretetszolgálat

2014-02-24 17:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Gyűjtést hirdet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az Ukrajnában élő rászoruló emberek támogatására egy kialakuló humanitárius válság esetén.

A kárpátaljai civil szervezetek tájékoztatása szerint sokakat nehéz helyzetbe hozott a januári nyugdíjaknak és a közalkalmazotti fizetéseknek az elmaradása. Ha az érintettek a februári járandóságukhoz sem jutnak hozzá, súlyos helyzet alakulhat ki, a szegénységet pedig a válság miatt meginduló infláció is tovább mélyíti.

Elsősorban az egyedül maradt idős emberek, a több gyermeket nevelő családok és a betegek szenvedhetnek komoly szükséget - közölte a humanitárius szervezet hétfőn az MTI-vel.

A szeretetszolgálat mindennapos kapcsolatban áll a beregszászi és a lembergi máltai szervezetekkel, de a romániai Máramaros megyei karitatív szervezetekkel is egyeztetett a szükséges lépésekről.

A Máltai Szeretetszolgálat cselekvési tervet készített arra az esetre, ha a következő időszakban tovább romlana a helyzet, hogy a lehető legrövidebb időn belül segítséget tudjon nyújtani a legelesettebb embereknek.

A karitatív szervezet adománygyűjtést hirdet, a felajánlásokat bankszámlán fogadja.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!