Videós hírek

Előzetesben a trafikrabló - videóval

2014-02-21 09:02

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE trafikrablo_kard.jpg

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el a miskolci dohánybolt kirablójának.

Mint ismeretes, a Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben, mert február 13-án 21 óra 17 perckor a Miskolc, Árpád úton található Nemzeti Dohányboltba egy arcát kapucnival és sállal eltakaró személy ment be kezében egy karddal, aki az ott dolgozó alkalmazottat a napi bevétel átadására kényszerítette.A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. László 22 éves helyi lakost február 18-án, 16 óra 55 perckor a Miskolci Rendőrkapitányság körözési csoportjának nyomozója szabadidejében fogta el. A törzsőrmester családjával együtt saját gépkocsijával a Győri kapuban a belváros irányába haladt, amikor az út menti járdán tartózkodó gyalogosban felismerni vélte az általa videofelvételen korábban látott, keresett személyt.

A törzsőrmester leállt az autójával, telefonon értesítette kollégáját, aki egy percen belül a helyszínre ért. A rendőrök az időközben a közeli italboltba betért, feltételezett elkövető után mentek, aki a vele együtt lévő nővel már kikérte az italt a söntésből, de elfogyasztani nem volt ideje, mert addigra bilincs kattant a kezén.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves K. Lászlót őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság február 20-án elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a terhelttel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-01-28 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!