Miskolc Renegades

Amerikaifoci: sorsoltak a divízió II-ben

2014-01-30 12:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Magyar Amerikai Futball Szövetség versenybizottsága megtartotta a 2014. évi szezon Divízió II-es pontvadászatának sorsolását. A Miskolc Renegadesre öt ellenfél vár majd a keleti csoportban.

A miskolci amerikaifutball-együttes ellenfele a Dabas, a Debrecen, a Nyíregyháza, a Szolnok, valamint az Újbuda lesz; így öt mérkőzésünk lesz az alapszakaszban, amit egy négyfordulós rájátszás követ majd.

A csoportbeosztások

Keleti csoport: Dabas Sparks, Debrecen Gladiators, Miskolc Renegades, Nyíregyháza Tigers 2, Szolnok Soldiers, Újbuda Rebels 2

Nyugati csoport: Budapest Eagles, Budapest Hurricanes 2, Fehérvár Enthroners, Szekszárd Bad Bones, Szombathely Crushers.

Az alapszakasz végén a csapatok egy közös tabellára kerülnek az alapszakaszi teljesítmény alapján. A legrosszabb (11. helyezett) kiesik – olvasható a Renegátok honlapján. A 7. és 10., valamint a 8. és 9. helyezett osztályozó mérkőzést játszik a rájátszás első körében,
Ezt követően nyolcaddöntő, majd elődöntő következik, végül a döntő.
 
A Miskolc Renegades célja a döntőbe jutás; addig 8-9 meccset játszanának.

A pontos dátumok és párosítások (a hazai és idegenbeli meccseket illetően) a napokban derülnek ki – írja a miskolcrenegades.hu.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!