Városinfó

Így néz ki most a Patak utcai mélygarázs!

2014-01-22 14:10

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE patak_u_epitkezes_140122_ja_31.jpg

Elkészült a Patak utcai mélygarázs szerkezetének építésével a kivitelező, jelenleg a gépészeti, elektromos és szakipari munkákat végzik, ezt követi tavasszal az útépítés, és a parkosítás. Az új komplexumot várhatóan a hatósági engedélyek birtokában, az év második felében vehetik igénybe az autósok.

Perecsenyi Attila, a Régió Park Kft. ügyvezetője emlékeztetett, a mélygarázs építése tavaly júniusban indult újra, azóta dolgozik azon a közbeszerzésen nyertes Adeptus-H Zrt. Az építkezés akkor – a talajmechanikai vizsgálatok alapján – a pótmunkával, vagyis a résfalazással folytatódott.Ezt követte a földkiemelés, majd pedig a szerkezet elkészítése. A résfalakon kívül a talajvíz szintje -4,50 méter magasságig emelkedik, amiből a korrekt építés miatt a szerkezeten belül semmi sem észlelhető.

patak_u_epitkezes_140122_ja.jpg

– A kedvező időjárásnak köszönhetően a munka folyamatos volt az elmúlt hónapokban, így mostanra elkészült a garázs szerkezete, jelenleg már az elektromos, gépészeti és szakipari munkákkal foglalatoskodik a kivitelező. Maga a létesítmény tavaszra készen lesz, ekkor azonban még meg kell építeni az ide vezető utakat, illetve a garázs feletti teret is – mondta a parkolási cég ügyvezetője.

patak_u_epitkezes_140122_ja_15.jpg

A Patak utcai, kétszintes parkoló-komplexumban 129 autó és 2 motor parkolhat majd várhatóan már az év második felében, a parkosítás, a sétány és a kapcsolódó utak kiépítését követően.

Tajthy Á.
fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-10 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!