Kultúra

Sztárparádé a Kocsonyafarsangon!

2014-01-19 11:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE animalcanib.jpg

A legismertebb, legkedveltebb hazai sztárok szórakoztatják a közönséget Miskolc idei kocsonyafesztiválján, a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsangon. A fellépők listája egyre bővül, igazi sztárparádé fogadja majd a látogatókat a nagyszabású rendezvénysorozaton, február 20. és 23. között.

belga.jpgItt lesz a Bëlga, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Paddy and the Rats, Bon-Bon, Desperado, Csepregi Éva, Charlie, Balázs Pali, Péterfy Bori és a Kiscsillag. Ugyancsak szerepel a fellépők között Animal Cannibals, Balázs Fecó, Homonyik Sándor, Kowalsky meg a Vega, Korda György és Balázs Klári, Majka & Curtis, Maszkura és a Tücsökraj, P. Mobil és Vastag Csaba is. A desperado.jpgKocsonyafarsang résztvevő sztárjainak száma egyre bővül, minderről és a fesztivállal kapcsolatos, más fontos infiormációkról folyamatos tájékoztatást nyújtanak a charlie.jpgwww.miskolcikocsonyafarsang.hu és a www.kocsonyafeszt.hu honlapok.

Bíró Tibor
, az idei kocsonyafesztivált szervező Cine-Mis Nonprofit Kft. igazgatója érdeklődésünkre elmondta, két héttel a Miskolci Kocsonyafarsang után újabb gasztronómiai fesztivál lesz Miskolc belvárosában. Március 7–8-án rendezik Miskolc első pálinkamustráját a Bükki bonbon.jpgPálinka Lovagrend közreműködésével. A cél a kulturált és minőségi pálinkafogyasztás népszerűsítése – no és a szórakoztatás, így kapcsolódik majd hozzá pogácsasütő-verseny, kézműves kirakodóvásár, és természetesen itt is fellépnek majd népszerű zenekarok, előadók is.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-29 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!