Egyetemváros

Cél a sikeres érettségi – előadások középiskolásoknak

2014-01-16 14:26

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Amíg a bölcsészkar jelenlegi hallgatói épp az egyetemi vizsgáikat teljesítik, addig a leendő bölcsészhallgatóknak már az érettségi vizsgákra kell készülniük. A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kara pedig elkötelezett, hogy az idén felvételizőknek is segítséget nyújtson a felkészülésben. Épp ezért a kar idén is emelt szintű érettségi tételeket feldolgozó előadásokkal várja a középiskolásokat februártól áprilisig.

2014-ben is folytatódik a Miskolci Egyetem BTK Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézete, Történettudományi Intézete, valamint a Magyar Irodalomtörténeti Társaság B.-A.-Z. Megyei Tagozata által szervezett előadás-sorozat középiskolások számára magyar nyelv és irodalom, valamint történelem tantárgyból – tájékoztatott a Miskolci bölcsész blog.

Az azonos időpontban (szerda 16–18 óra) tartandó előadások korszerű ismeretanyaggal kívánnak hozzájárulni a sikeres érettségihez és a minél magasabb felvételi pontszám eléréséhez. Az emelt szintű érettségi tételekhez kapcsolódó előadásokat a ME Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi, valamint Történettudományi Intézetének oktatói tartják.

Az előadások továbbra is ingyenesek és szabadon látogathatók. Az előadások helye és ideje: Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar (Egyetemváros, B/2 épület), „Kék Terem” (földszinti nagyelőadó), szerdánként 16–18 óra. A részletes program megtalálható a Miskolci bölcsész blog oldalán.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-03 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!