Kultúra

Nem tárgyal az EFOTT a The Cure-ral!

2014-01-08 11:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE efott2014.jpg

Felröppent a hír, hogy az EFOTT fellépői között ott lesz idén a The Cure is. A megyei portál városi híresztelések után álmodta a júniusi, miskolci fesztiválra az együttest, de a szervezők megerősítették: nem tárgyalnak az együttessel.

A találgatások és a félreértések elkerülése végett Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója is megszólalt az ügyben, hogy vajon jön-e a The Cure Miskolcra, az EFOTT-ra.

A híresztelések csupán kacsának bizonyultak. Mint azt a fesztiváligazgató elmondta, nem tárgyalnak az együttessel.

– Örülünk, hogy már januárban felvetődnek olyan húzónevek az idei EFOTT kapcsán, mint a The Cure, és sokakat foglalkoztat, hogy mivel készülünk. Robert Smith zenekarával ugyan nem tárgyalunk, de ahogy a korábbi években, idén is nagyon színes programmal várjuk majd a fesztiválozókat – oszlatta el a téves híreket.

Az EFOTT 30 év után tér vissza Miskolcra. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója július 15-20. között lesz, Miskolctapolcán. A szervezők ígérete szerint a legnépszerűbb előadók koncertjeitől kezdve a színházi produkciókon át a sportos megmozdulásokig minden helyt kap az EFOTT-on. A szervező gárda hónapok óta dolgozik a fesztivál létrehozásán, de néhány konkrétumot februárra ígértek, hiszen a találgatásokhoz is korán van még.

Kiss J.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-09-26 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!