Kultúra

Operabarátok karácsonya

2013-12-16 20:55

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE operabaratok_koncert_131216ml_6.jpg

Karácsonyi műsorral, s természetesen klasszikus operák hangulatainak társaságában töltötte a hétfő estét a Miskolci Operabarátok Egyesülete a Miskolci Nemzeti Színházban.

operabaratok_koncert_131216ml_2.jpg

A miskolci nemzeti teátrum Játékszíne adott otthont a miskolci Operabarátok Egyesülete karácsonyi műsorának hétfőn délután. Az eseményen a legszebb, s mindenki által ismert operadallamok csendültek fel – mindez az adventi időszak, a karácsonyi ünnepek közeledtének tiszteletére, s mintegy lezárva az idei évet.

operabaratok_koncert_131216ml_3.jpgMiskolcon több mint egy évtizedes hagyománya van az operának. A Miskolci Operafesztivál nyári programsorozata az opera fővárosává változtatja Miskolcot évről évre.

Az igazi operarajongók számára azonban nem csupán a júniusi fesztivál idején forog minden a különleges műfaj körül – a Miskolci Operabarátok Egyesületének tagjai az év minden napján hódolnak a klasszikusok és a kortárs darabok előtt.

Az idei év végéhez közeledve a Miskolci Nemzeti Színházban gyűltek össze az egyesületi tagok, hogy méltó helyszínen és módon búcsúztathassák az évet. Értékeljék az elmúlt időszakot, s átadják magukat szenvedélyüknek, az operának.K. J.
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-08 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!