Miskolc Renegades

A beteg gyerekek Mikulásáért

2013-12-02 16:53

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE renegades_adomany_131202_ja_3.jpg

Tavalyi megmozdulását megismételve ismét jótékonysági akciót indított a Miskolc Renegades amerikaifutball-csapata, hogy Mikulás napján meglepje a megyei kórházban gyógyuló beteg gyermekeket. A cél érdekében négy napon át gyűjtenek játékokat a belvárosban a focisták.

renegades_adomany_131202_ja.jpg
2012 Mikulására még „csak” a csapat berkein belül gyűjtött a Renegades, idén azonban már „kitelepültek” az utcára, hogy más miskolciak is felajánlhassanak játékot vagy más egyebet a beteg kicsiknek. Az ajándékokat olyan gyermekek részére gyűjtik, akik szeretteiktől távol, kórházban kell, hogy töltsék a Mikulást. Ehhez bármilyen felajánlást köszönettel fogadnak a Centrum előtti téren, ahol négy napon (múlt hét péntek és szombat, valamint hétfő és kedd) keresztül várják a segítő szándékú emberek adományait.

Gável Iván elnökségi tag elmondta, a játékok mellett volt, aki ruhát vagy pénzt vitt, de Székesfehérvárról és Budapestről is érkezett a postán keresztül miskolci ismerősöktől adomány, így már több doboz ajándék gyűjt össze.

renegades_adomany_131202_ja_14.jpg

A focistákhoz hétfőn csatlakozott Kriza Ákos polgármester is, aki az önkormányzat több mint százezer forint értékű ajándékát (gyümölcs, írószer, játékok) adta át a focistáknak, s általuk a gyerekeknek.

A Renegátokat kedden is megtalálják a bevásárló központ előtt 15 és 18 óra között. Akik nem tudják a Centrumhoz elvinni a felajánlásokat a megadott időpontban, a klub címére (Miskolc Renegades, 3535 Miskolc, Kuruc u. 79. 5/1) is eljuttathatják a csomagot. Az ajándékokat a megyei kórházban gyógyuló gyerekeknek viszi el péntek délután a csapat.

S. P.
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!