Pályázatok

Uniós támogatással valósul meg Hejőkeresztúr településfejlesztése

2013-11-28 10:50

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hejőkeresztúr Község Önkormányzata az Új Széchenyi Terv ÉMOP 3.1.3-11. keretén belül sikeresen pályázott a több út felújítására 90 312 245 Ft összértékben.

Emellett egy közösségi épület kialakítására is sor került. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
A pályázat keretében a felújított utak hossza 2,256 km, mely fejlesztés az Arany J. u., Ady E. u., Állomás u. és a Deák F. utcákat érinti. A felújított utak révén javul a közlekedéshálózat a településen, valamint a közintézmények közvetett elérése.

A projekt során a jelenleg funkció nélküli 99 m2-es, de a fejlesztés révén közösségi funkciót ellátó épület felújítására került sor, amely Hejőkeresztúr belterületén a Petőfi S. u. 29 sz. alatt található. Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanon, egy 9,90x10,0 m befoglaló méretű földszintes épület áll. Az épület eredeti funkciójához igazodva az átalakítással az elképzelések, illetve az érvényben lévő építési előírások betartásával egy Integrált közösségi épület került kialakításra. A fejlesztés révén 11 083 TJ energia megtakarítást is elérhet az önkormányzat.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!