Miskolci Jegesmedvék

Sima győzelem az Újpest ellen

2013-11-24 20:44

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE jegesmaci_ujpest_130920ml_9.jpg

Vasárnap este az Újpestet fogadták a Jegesmedvék és sima győzelmet arattak.

A pénteki, Érsekújvár elleni mérkőzés vezéráldozattal járt a Jegesmedvék számára, hiszen a kanadai táblázatot vezető Tyler Metcalfe ujja eltört, így hetekre kiesett, de vasárnap este Popovics és Fliszár sem tudta vállalni a játékot.

A Jegesmedvék már a mérkőzés elején igyekeztek beszorítani ellenfelüket, és néhány kihagyott helyzet után a 11. percben szerezték meg a vezetést: Roczanov egy lepattanót vágott a hálóba, és így megszerezte első gólját sárga-fekete mezben (1-0). A harmad további részében továbbra is támadásban maradt a Miskolc, de újabb gól nem született.

Miskolci fölény két góllal

A második harmadban semmit nem változott a forgatókönyv, a Miskolc támadott, az Újpest alig-alig tudott kijönni a harmadából. A 11. percben növelte előnyét a hazai csapat, amikor Knox a kapuvas mellől tuszkolta a korongot a kapuba (2-0). A 17. percben – emberhátrányban – Knox ugorhatott ki egyedül, de szólója végén mellé lőtt. Másfél perccel a vége előtt Hajek óriási hibájából lőttek újabb gólt a sárga-feketék. A kapus rosszul jött ki egy szabad korongra, a pakk a Macikhoz került, akik kipasszolták a védelmet és végül Faith az üres hálóba lőtt (3-0).

Rövidzárlat 40 másodpercben

A harmadik harmad 5. percében a ritka újpesti ellentámadások egyike góllal végződött, Reiter talált be oldalról (3-1). Negyven másodperccel később Virág mehetett el szólóban, és a felső sarokba lőtt (3-2). Az újpestiek időt kértek, ám utána szinte azonnal gólt kaptak, egy lecsorgó korongot Láda ütött a kapuba (4-2). A 16. percben Boyle nagy lövése Hajekról vágódott a hálóba (5-

Jegyzőkönyv
Miskolci Jegesmedvék - Újpesti TE

5-2 (1-0, 2-0, 2-2)
Miskolci Jégcsarnok 800 néző
V: Haszonits, Halassy, Gangel, Pálkövi
Gól: Roczanov, Knox, Faith, Láda, Boyle ill., Reiter, Virág
Kiállítás: 6 perc illetve 6 perc
Miskolci Jegesmedvék: Gyenes – Boyle, Hajós, Knox, Roczanov, Szilágyi, Láda, Orosz, Ritó, Tóth, DeBruyn, Dubek, Hegyi, Durco, Vojtkó, Budai, Miskolczi, Rafaj, Faith, Duschek(k). Edző: Bob Dever.  
Újpesti TE: Hajek – Horváth, Kovács, Reiter, Zalavári, Németh, Ványi, Sweeney, Hamann, Dömötör, Virág, Coleman, Pichler, Garbacz, Hodos, Farkas, Sommer, Pleszkán (k). Edző: Ancsin János.
Bob Dever: - Az első harmad nem volt tökéletes, a másodikban már sokkal jobban, agresszívabban játszottunk, és jöttek a gólok is. A harmadik harmadban volt egy kis rövidzárlatunk, de aztán újra egyértelművé tettük a meccset. Örülök a három pontnak.
Ancsin János: - Ebben a mérkőzésben benne volt a pontszerzés lehetősége, de ötből négy elkerülhető gólt kaptunk. Ez aztán rányomta a bélyegét a játékunkra, és már nem tudtunk felállni.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-12-10 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!