Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Sikeres volt a Városgazda egészségprogramja

2013-11-14 13:36

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE gerinctorna_131031_fkcs_19.jpg

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. 9.009.300 forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert az „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok – lokális színterek” című pályázaton. A TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0452 projekt részeként a munkatársak megismerkedhettek az egészséges életmód alapját képező egészséges étrenddel, a dohányzás káros hatásaival, továbbá a stresszkezelésre alkalmas praktikákkal.

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósult projekt célja az volt, hogy a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai egészségmegőrző programokon vegyenek részt, tudatosabban figyeljenek egészségük megőrzésére és ezzel egészségesebben éljenek.

A 2012 novemberében indult program középpontjában az egészségre való nevelés és szemléletformálás, az egészséges táplálkozás, a stressz kezelése, a dohányzás megelőzése, illetve a dohányzásról való leszokás elősegítése állt, melyek különböző egészségfejlesztési programok keretében valósultak meg.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. szellemi és fizikai dolgozói számára az egészséges életmódra inspiráló előadások mellett egészségnapokat, csoportfoglalkozásokat, sportbajnokságokat, kirándulásokat, kerékpáros túrát, életmódtábort és egészségügyi állapotfelmérést szerveztek, valamint a dolgozók rendszeresen járhattak fitneszterembe.

A társaság alkalmazottainak a szemlélete a program hatására az egészségesebb életmódvezetés felé fordul, ami nagy hatással van a környezetükben élőkre, valamint a végzett munka minőségére is, ezért a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a jövőben is kiemelt figyelmet fordít majd a munkavállalók egészségi állapotára.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!