Miskolci Jegesmedvék

Jegesmedvék – egy idegenben, egy itthon

2013-11-14 14:55

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A nemzetközi szünet után a hétvégén ismét felpörög a MOL Liga gépezete. A Jegesmedvék pénteken Dunaújvárosba látogatnak, hétfőn pedig hazai pályán fogadják a Csíkszereda csapatát. Ezekről a meccsekről beszélgettünk Bob Dever vezetőedzővel.

– Az elmúlt egy hétben már teljes értékű munkát tudott végezni a csapattal. Mire helyezte a hangsúlyt a gyakorlások során?
– Egy hét alatt nehéz megváltani a világot, inkább lépésről lépésre haladunk. Olyan kisebb-nagyobb részleteken dolgoztunk, amelyek az egész játékrendszert tehetik hatékonyabbá. A modern hokiban már minden játékosnak kell védekeznie és támadnia, így ez már nem különül el nagyon. Az biztos, hogy jobban kell játszanunk, mint azt tettük legutóbb Érsekújváron, ahol nagyon sokat hibáztunk.

– Ebben segíthet a csapat új védője, Juraj Durco.
– Nagyon örülök, hogy egy ilyen kaliberű játékost tudtunk igazolni. Hatalmas tapasztalata van, komoly bajnokságokban játszott, így nem kérdés, hogy sokat segíthet nekünk a védekezés stabilizálásában. Manapság már a védekezésen alapszik a jó hoki, és nekünk ezen a téren van még mit javítani.

– Mit vár a két hétvégi mérkőzéstől?
– Dunaújvárosban nagyon nehéz nyerni, hiszen kitűnő a csapat, egy remek edzővel és a szurkolók mindig jó hangulatot teremtenek. Nekünk azonban nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése, hiszen nagyon tömör a mezőny, és minden egyes pontnak nagy az értéke. Az biztos, hogy kemény meccs lesz, és mindent el fogunk követni a győzelem érdekében. A Csíkszereda ebben a szezonban hullámzó teljesítményt nyújt, ám nekünk nem ezzel kell törődnünk, hanem saját magunkkal. Hazai pályán, saját fantasztikus közönségünk előtt győznünk kell, hogy megerősítsük a helyünket az élbolyban.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-04 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!