AVE Miskolc Kft.

Szemléletformálás az AVE Miskolcnál

2013-11-07 18:17

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok – lokális színterek címmel hirdetett felhívást az Új Széchenyi Terv, amelyben az AVE Miskolc Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. 2012 októberében közel 10 millió forint, vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.

A támogatás segítségével a vállalkozás dolgozói megismerkedhettek az egészséges életmód alapját képező egészséges étrenddel, továbbá a dohányzás káros hatásaival, a stressz kezelésére alkalmas praktikákkal, megtanulható tréningekkel. Az elsősegélynyújtás és baleset-megelőzés kapcsán elsajátított tudás a napi munkavégzés során is fontos ismeretet jelent.

Az AVE Miskolc Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft., amely több mint 360 ezer lakos hulladékgazdálkodási közszolgáltatója, 2012-ben sikerrel nyert „Az AVE Miskolc Kft. egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok munkatársai számára” című pályázatával és a támogatás segítségével lehetősége nyílt 12 hónapon keresztül munkavállalói számára előadásokat és klub-foglalkozásokat tartani az egészséges életmód témakörében.

Az elméleti képzésen túl a gyakorlati foglalkozások is segítették a megszerzett tudás elmélyítését, elsősegély-nyújtási gyakorlat és játékos vetélkedő is részét képezte a programnak. A vállalkozás alkalmazottainak a szemlélete a program hatására az egészségesebb életmódvezetés felé indult és multiplikátor hatásként a környezetükben élők és a vállalkozás ügyfelei is megtapasztalhatják a pozitív eredményeket.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-03 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!