Sport

Kiemelt kockázatú mérkőzés - kíséret a vendégszurkolóknak

2013-11-02 13:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Most is szép számmal érkeztek vendégszurkolók a szombati DVTK-FTC labdarúgó mérkőzésre, amelyet a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősített. A Tiszai pályaudvarra érkező fradistákat szoros rendőri ellenőrzés mellett, busszal szállították tovább. Helyszíni képgalériák.

fradi_szurkolok_tiszai_131102_ja_5.jpg

A diósgyőri stadionban szombaton 14 órától rendezik a DVTK–FTC labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.

fradi_szurkolok_tiszai_131102_ja_14.jpg

A közúton érkező FTC szurkolókat a rendőrség az M30-as autópálya Miskolc Déli lehajtója melletti Auchan (régi CORA) áruház parkolójában gyülekeztette, ahonnan a drukkerek szervezett formában, rendőri felvezetés és kíséret mellett utazhattak tovább a stadionhoz. A vonattal érkező szurkolók kísérését a Készenléti Rendőrség munkatársai végezték.A halottak napi megemlékezésekre tekintettel november 2-án 11 óra és 14 óra között, valamint 15 óra 30 perc és 16 óra 30 perc között a rendőrség külön intézkedik a vendégszurkolók felvezetési útvonalával érintett, Miskolc-Vasgyári temető melletti útszakasz időszakos zárására, valamint a szükséges forgalomkorlátozásokra.

fradi_szurkolok_tiszai_131102_ja_2.jpg

A megye közútjain a gépjárműforgalom jelentős megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében a mérkőzés előtt és után fokozott rendőri ellenőrzéseket hajtanak végre.

Sz. S.
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-12 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!