Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Egy kalandos este az állatkertben

2013-10-26 19:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE halloween_allatkert_131026ml_7.jpg

Sötétedéskor, állatok között a csak töklámpásokkal kivilágított erdőben? Ha a miskolci állatkert halloween estjéről van szó, akkor sokan felelnek igennel a kérdésre. Hiszen nemcsak a körülmények voltak kalandosak szombat este, de a programok is.

halloween_allatkert_131026ml_1.jpg

Először rendezett Halloween Estet a miskolci állatkert szombaton. Aki járt már ÉjszakáZoo programon, az tudja, kedves és különleges kalandokban lehet része az állatkert „késői” programjain. Nem volt ez másként a halloweenire hangolt estén sem. Bár olyat még nem nagyon látott az öreg Bükk, mint most: töklámpások sora adta a fényt az állatokkal való ismerkedéshez.

halloween_allatkert_131026ml_5.jpg

Az állatok többsége vagy kedvenc vagy „nemszeretem” – és ez akár személyenként is változhat. Most mindenki megpróbálhatta áthangolni viszonyulását, hiszen testközeli kapcsolatba kerülhettek a „nemszeretem” állatokkal is.

halloween_allatkert_131026ml_17.jpg

A játékos kedvűekre más bátorságpróbák is vártak. Az időpont pedig lehetővé tette, hogy az éjjel aktív fajokkal látványetetések során ismerkedjenek meg látogatók, miközben a gondozóktól sok érdekes információt tudhattak meg az állatokról.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!