Közgyűlés

Az MSZP a kéményseprésről

2013-10-14 13:27

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Módosító indítványt nyújtottak be a szocialisták a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról szóló rendelet megalkotásához, melyet csütörtökön tárgyal a közgyűlés – jelentette be hétfőn Bartha György és Bazin Géza MSZP-s önkormányzati képviselő.

Mint ismert, az augusztusi, rendkívüli közgyűlésen tárgyalt a grémium egyebek mellett kéményseprő-ipari közszolgáltatást ellátó gazdasági társaság alapításáról, az októberi ülés harmadik napirendi pontja pedig a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról szóló rendelet megalkotása, valamint az ahhoz szükséges döntések meghozatala lesz. Ehhez nyújtott be módosító indítványt a szocialista-frakció.

Bazin Géza kiemelte, csak az fizetne díjat, akinek van kéménye, így tényleg szüksége van kéményseprési munkákra. – A javaslat szerint a kéményseprést végző társaság részére maximálisan 18 millió forint támogatást adna az önkormányzat, a többi költséget pedig átvállalja. Így egy százalékot fizetne csak a közszolgáltatást igénybe vevő lakó.

Bartha György hozzátette: azért nem száz százalékos a támogatás, mert a törvény szerint köteles a közszolgáltatás díját megfizetni az azt igénybe vevő ingatlantulajdonos.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-10 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!