IVS

Mélyül a gödör, áll a daru – most jön a munka látványos része a Patak utcán!

2013-09-04 20:36

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE patakutca_godor_130904ml_04.jpg

Javában tart a földkiemelés, a leendő mélygarázs helyének mélyítése a Patak utcán. A munkák során mintegy tizenötezer köbméter földet mozgatnak meg, és eddig minden a várakozásoknak megfelelően alakul. A földalatti parkoló a tervek szerint év végére készülhet el.

patakutca_godor_130904ml_10.jpg

Perecsenyi Attila
, a Régió Park Miskolc Kft. ügyvezetője a minap.hu érdeklődésére elmondta, a résfalazási pótmunkák elvégzését követően már hetek óta tart az úgynevezett földkiemelés, vagyis a munkafolyamat, melynek során kiássák a létesítmény helyét.
– A földkiemelés, mely során több mint tizenötezer köbméter földet mozgatunk meg, több ütemben zajlik, mert a munkák folyamán a résfalat mindenhol horgonyokkal erősíti meg a kivitelező. Illetve még a lehatárolt területen maradt bent víz is, azonban örömmel jelentem be, hogy éppen annyi, amennyit a szakemberek előzetesen számoltak, így a tervezett ütemben halad a szivattyúzás, a földmunka, egyszóval a kivitelezés – hangsúlyozta Perecsenyi Attila.

patakutca_godor_130904ml_12.jpg

Az ügyvezető elmondta, amennyiben továbbra sem lesz semmi rendkívüli ok, ami miatt változtatni kell, a mélygarázs időre elkészül majd, vagyis novemberben megindulhat az átadás-átvétel.

A Patak utcán a tervek szerint a területen egy kétszintes parkoló-komplexum épül fel, amiben 129 autó és 2 motor parkolhat majd, illetve a mélygarázs építését követően parkosítják a fölötte lévő területet, és kiépítik a Patak utcai sétányt is.

Tajthy Á.
fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-02-28 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!