AVE Miskolc Kft.

Folytatódik a zsákos szelektív hulladékgyűjtés

2013-08-28 16:26

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kriza Ákos polgármester személyesen járt el az AVE Miskolc Kft. ügyvezetésénél, hogy a népszerű zsákos hulladékgyűjtési módszer – a tervezettekkel ellentétben – ne szűnjön meg.

Diósgyőrben, a családi házas övezetben élők panaszolták a napokban, hogy megszűnt a zsákos szelektív hulladékgyűjtés lakóhelyükön – tájékoztatott Miskolc polgármesteri hivatala. A szolgáltatás megszűnéséről szórólapon értesítette az embereket a közszolgáltató cég, az AVE Miskolc Kft. A zsákos hulladékgyűjtés viszont azért volt népszerű ezen a településrészen, mert így nem kellett a szelektív hulladékgyűjtő szigetekre szállítaniuk az embereknek az újrahasznosítható hulladékot, azt otthonukban külön tudták gyűjteni az erre kiadott zsákokba.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere ma tárgyalt az AVE Miskolc Kft. vezetésével, kérve, hogy a cég ne szüntesse meg ezt a népszerű szolgáltatását. Ennek eredményeként megegyezés született a város és a hulladékgazdálkodó cég között, így a zsákos szemétgyűjtés folytatódik. Sőt, a cég ígéretet tett arra, hogy azonnal meg is kezdi a szemeteszsákok kiosztását.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-03 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!