Pályázatok

Természetvédelmi rajzpályázat gyerekeknek

2013-06-19 13:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület rajzpályázatot hirdet „A gyurgyalag csodálatos élete” címmel. Pályázni gyurgyalagot ábrázoló rajzzal lehet, ahol a madár életének valamely pillanata van bemutatva.

Pályázni óvodás, alsó- és felső tagozatos kategóriában lehet. Nevezési határidő: 2013. július 2
Hogyan lehet pályázni? Kézzel készített eredeti rajzokat (pl. ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték) fogadunk el papíron, gyermekenként 1 db pályázatot fogadunk el és csak egyénileg lehet pályázni, mérete A4-es legyen, a rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe. A pályamű postázásával úgy tekintik, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon való megjelenéséhez.
Óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik, a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora (kategória) és a szülő elérhetősége. A rajzokat nem tudjuk visszapostázni.

A gyurgyalag életének valamely pillanata lehet  a tollászkodás, vadászat, fiókaetetés, költőüreg-ásás, fürdés, udvarlás vagy bármely más pillanat amelyik számodra szimpatikus. Életéről sokat megtudhatsz a www.mme.hu és a www.springalive.net oldalakon.
Hova küldjem a rajzomat? Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) 1536 Budapest, Pf. 283. A borítékra írd rá: „A gyurgyalag csodálatos élete”.

Minden kategóriában a 10 legszebb, legötletesebb pályamunkát díjazzák. Minden kategóriában a 6.-10. helyezetteket egy-egy gyurgyalagos kitűzővel ajándékozzák meg.
Minden kategóriában a 4. és 5. helyezettek egy-egy természetismereti könyvet és gyurgyalagos kitűzőt kapnak ajándékba.
Felső tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka 2-2 darab természetismereti könyv és egy-egy darab gyurgyalagos kitűző.
Óvodásoknál és alsó tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka egy-egy plüssmadár (igazi hanggal), egy-egy természetismereti könyv és egy-egy gyurgyalagos kitűző.

A nyerteseket e-mailen vagy telefonon és a oldalon tájékoztatják.
Az eredményhirdetésre 2013. július 12-én kerül sor.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!