Pályázatok

Pályázatot hirdetnek Az év kórháza 2012 cím elnyerésére

2013-02-13 14:43

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Február 25-ig nyújthatják be jelentkezésüket az egészségügyi intézmények Az év kórháza 2012 cím elnyerésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pályázatán.

A pályázatot kis kórház (összes ágyszám 500 alatt) és nagy kórház (összes ágyszám 500 felett) kategóriában küldheti be bármely Magyarországon bejegyzett városi, megyei, országos, önálló fekvőbeteg-ellátást, vagy fekvő- és járóbeteg-ellátást nyújtó szolgáltató, amely alapító okirata szerint egészségügyi szolgáltatást nyújt, érvényes OEP-szerződéssel, érvényes orvosi felelősségbiztosítással rendelkezik. Olyan államháztartáson kívüli szervezetek esetében, melyek közhasznúvá minősíthetőek, további feltétel a közhasznú minősítés igazolása.

A pályázatot kizárólag postai úton kell elküldeni ajánlott, vagy tértivevényes küldeményként az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségpolitikai főosztály (1051 Budapest, Arany János u. 6-8.) címre. Minden egészségügyi intézmény csak egy pályázatot nyújthat be - olvasható a kormany.hu oldalon.

Az év kórháza 2012 cím odaítélésére az Emmi, a Magyar Kórházszövetség, az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete és a Magyar Ápolási Igazgatók Egyesülete képviselőiből álló zsűri tesz javaslatot.

A pályázat részleteit az Egészségügyi Közlönyben és az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján (emmi.gov.hu) olvashatják el az érdeklődők.

MTI


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!