Egyéb

Felügyelőbizottsági látogatások a holding tagvállalatainál

2012-12-18 17:09

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE holdingfb_latogat_mvk_1211.jpg

A Miskolc Holding felügyelőbizottsága rendszeresen tart úgynevezett telephely-bejárásokat a társaságnál és a tagvállalatoknál annak érdekében, hogy a holding működésének ellenőrzését, felügyeletét minél sokoldalúbban, egyebek között személyes tapasztalatok alapján is biztosítani tudja. A szeptemberi és a novemberi bejárás után december 20-án kerül sor az év utolsó „helyszíni szemléjére”.

A felügyelőbizottság (amelynek elnöke Alakszainé Oláh Annamária, tagja Jáger Csaba, Szegedi Márton, Szebeni Péter és Szakály Dezső) szeptember 26-án az MVK Zrt.-nél zajló Zöld Nyíl projekt helyzetéről tájékozódott, megtekintve az átalakításra váró Tiszai pályaudvari csomópontot, valamint a felső-majláthi végállomást és az újgyőri csomópontot is. A MIHŐ Kft. vezetői, szakemberei a kenderföldi biofűtőműben és a geotermikus projekt Mályi határában folyó beruházásainál tájékoztatták az fb tagjait, akik ezen a napon meglátogatták az Agrokultúra Kft. bedeghvölgyi állattartó telepét is, a MIVÍZ Kft.-nél pedig a tapolcai víztisztító projekt, illetve a szennyvízhálózat bővítését, a szennyvíztisztító fejlesztését szolgáló projektek állásáról tájékozódtak.

A novemberi telephely-bejáráson a felügyelőbizottság tagjai a Centrum Apartman Hotelt, a MIK Zrt. Erenyő utcai telephelyét, a Miskolci Városgazda Kft.-t, az MVK Zrt.-t, a Szocio-Produkt Kft.-t, a Patak utcai mélygarázs beruházását és a MIKOM Kft.-t látogatták meg – tájékozódva a tagvállalatoknál folyó munkáról, illetve a folyamatban lévő fejlesztések, projektek állásáról.

December 20-án a felügyelőbizottság tagjai és a Miskolc Holding Zrt. igazgatósági elnöke a Selyemréti Strandfürdő területére látogatnak, ahol tájékoztatást kapnak a jövő évben várható fejlesztésekről – amely a Selyemréti Strandfürdő EU-s és önkormányzati pénzből történő fejlesztéseként a térség modern, családi strandfürdőjévé válik –, és a befejeződött téliesítési munkáról.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-09 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!