Gazdaság

Megbízható partner-díj Miskolcnak

2008-09-20 17:51

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE mikzrt_logo.jpg

15 ország több mint 40 kiállítója vett részt Budapesten, hazánk legnagyobb ingatlan szakkiállításán. A 3 napos esemény zárásaként tartották a Property Fórum díjátadó gáláját, ahol 4 kategóriában osztotta ki a szakmai zsűri a fejlesztési díjakat. Az elsősorban a megvalósíthatóságot előtérbe helyező zsűri két kategóriában is a legjobbnak ítélte a miskolci elképzeléseket.

Miskolc város ingatlanfejlesztési projektjeit a Miskolc Holding készítette elő és képviselte a 2008-as Property Fórumon, olyan projektekkel, ahol elsődleges feladatként jelölték meg, hogy azok megfeleljenek a városfejlesztési elképzeléseknek, vonzóak legyenek a befektetők számára.
Az egyik miskolci elképzelés, amelyik díjat kapott a Történelmi Avas és a belváros rehabilitációjának folytatása, a Városház tér irányába. A másik díjazott projekt alapgondolata az volt, hogy hol valósul meg arányaiban kis helyen minél nagyobb befektetés. Ez a Tapolca kapuja elnevezést viseli.
Az összesen 4 pályázati kategóriából, kettőben Miskolcnak adta a legjobb projektet illető elismerést a szakmai zsűri. Egyöntetű vélemény volt az általunk megkérdezett szakemberek körében a Property Fórumon, hogy Miskolc bekerült egy úgynevezett megbízható partner kategóriába, ahol a beruházások megtérülésének és továbbfejlesztésének lehetőségét vizsgálják elsősorban a befektetők. Ebből a szempontból is Miskolc mára már elérte a versenyképesség szintjét, amit a legnagyobb ingatlanfejlesztési fórum szakma díjai is alátámasztanak.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-17 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!