Pályázatok

Plakátpályázat az Állatok világnapján

2012-10-04 11:38

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Állatbarát plakátpályázatot hirdet az Orpheus Állatvédő Egyesület, amely a  kiírással a környezettudatosság és a felelős állattartás fontosságát akarja népszerűsíteni a fiatalok körében.

A pályázók állattartással kapcsolatos pozitív vagy negatív példákat bemutató plakátokkal nevezhetnek a kiírásra, amelyeket A4-es vagy A3-as méretben szabadon választott technikával (rajz, festmény, kréta) lehet elkészíteni - áll az egyesület közleményében.
    
A munkák témája lehet például a hobbicélú vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a világ állatvédelmi problémái, valamint bármilyen állatokhoz szorosan kapcsolódó szabadon választott téma.
    
A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, valamint a pályamű címét. A 14 év alatti pályázók gyermek, a 14 év felettiek pedig a fiatal-felnőtt életkori kategóriába kerülnek besorolásra.
    
Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje 2013. február 05.
    
A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői egyebek mellett osztálykiránduláshoz kaphatnak támogatást, vagy táblagépet, rajzfelszerelés, laptopot, sportfelszerelést és vásárlási utalványt is nyerhetnek.
    
Az elkészült alkotásokat az Orpheus Állatvédő Egyesülethez "plakátpályázat 2012/2013" jeligére a 6701 Szeged, P.F.: 929. címre várják.
    
A részletes pályázati feltételekről, valamint később a nyertesek névsoráról a oldalon lehet tájékozódni.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!