Miskolc Steelers

Játékosokat vár a Steelers

2012-10-01 11:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A tavalyi nagyszabású toborzáshoz hasonlót tervez hétfőre a Miskolc Steelers vezetése. Először a 17–19 éveseket, majd a felnőtteket is megnézi délután a szakmai stáb.

A hangsúly az utánpótlás-korosztályon van – hiszen jelenleg, az őszi hónapokban a junior-bajnokság fut –, így a try-outra is mindenekelőtt a 17–19 éves korosztályba tartozókat várják. Délután 4-től az Aggod Péter-Szegedi Máté edzőpáros fogadja a próbázókat a megszokott tréninghelyszínen, a Szentpéteri kapui rendőriskola pályáján.

A Miskolc Steelers felnőtt csapatának frissítése, feltöltése is komoly kihívás, tavasszal már annak a küzdelmei indulnak a Divízió I-ben. Ennek megfelelően ugyancsak hétfőn, délután 6-ra a 19 éven felüli érdeklődőknek rendez felmérést a klub a rendészeti szakközépiskolában.

Aki szeretné kipróbálni, milyen az utóbbi években nálunk is nagy népszerűségre szert tett amerikaifutball, amelyet a televízióban immár százezrek néznek hétről hétre (NFL), az a Steelersnél megteheti. A felszerelés nem okoz gondot, azt az újoncoknak az egyesület biztosítja. Aki (egyelőre) nézőként próbálná ki a sportágat, annak a szombat délután 2 órakor kezdődő, Budapest Wolves Junior elleni bajnoki mérkőzés szolgáltathat kiváló alkalmat.

További információk a miskolcsteelers.hu honlapon vagy a Facebookon.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!