MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

A bokorban „felejtették” a sittet

2012-09-05 10:27

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE vologda120831_csl2.jpg

A Földhivatal és a szomszédos bérház közötti zöldterületen, a bokrok tövében jó pár hete nagyobb mennyiségű építési anyagmaradvány (kátránypapír és szigetelő anyag) éktelenkedik. A minap.hu megkeresése után intézkednek az elszállításról.

A télen végezték el a szomszédos bérház hőszigetelését, majd távhővezeték-szigetelést végeztek. Tekintettel az anyagmaradványok jellegére, vélelmezhető, hogy innen került valahogy a bokrok közé. A problémával a tagvállalatán keresztül a város közterületeinek karbantartását végző Miskolc Holdingtól a szennyezést bemutató fotót mellékelve kértünk tájékoztatást.

– A hőszigetelő anyaggal kapcsolatban a következőkről tájékoztatott a MIHő Kft.: a fényképről nehezen tudták azonosítani a helyszínt, de megtalálták a Vologda utca 4. szám alatti Földhivatal épületének déli végénél. Az ott lévő anyagokból ítélve ez valószínűleg a Vologda utca 6. szám alatti épület fűtési vezetékcseréje során kibontott vezeték szigetelésének maradvány része volt – fogott a több napos informálódás eredményének ismertetésébe Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetője.

– A vezeték cseréjét a Herman Ottó Garázs és Lakásfenntartó Szövetkezet végeztette saját költségén, szerződött kivitelezővel. A munkavégzés június végén történt. Illetékességből és a városi rendezett környezet érdekében is a MIHŐ Kft. felvette a kapcsolatot a lakásszövetkezettel, akik ígéretet tettek arra, hogy minél hamarabb elszállítják az ott maradt építési anyagot – zárta a tájékoztatást a jó hírrel Pásztor Imre.

Cs. L.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-06 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!