Pályázatok

Sportos Miskolc: szavazzon a közönségdíjasra!

2012-07-05 14:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Július 8-án, este fél héttől lesz az eredményhirdetése a Sportos Miskolc 2012 Fotópályázatnak, a Kemény Dénes Sportuszoda és környékén tartott Miskolci Nyár Fesztiválon. Az első három helyezés mellett a közönség is díjazhatja a képeket, ehhez a pályázat facebook oldalán kell szavaznia az eredményhirdetésig, a neki tetsző képekre.

A Polgármesteri Hivatal tavasszal írta ki a Sportos Miskolc Fotópályázatot, melynek célja hogy fényképek segítségével mutassa be Miskolc város sporttal kapcsolatos életét és mindazt amely ezen témához köthető. A pályázattal szeretnék bátorítani a meglévő fotók felkutatását és beküldését amelyek alkalmasak arra, hogy a város sportkultúráját bemutassa, valamint képviselje.

Célkitűzés volt, hogy teljes képet adjanak a miskolci sportéletről a pályázattal, ahova 2010. január 1-jétől készült, kizárólag Miskolc sportéletével kapcsolatos fényképeket vártak, a helyszín nem feltétlenül volt kötött Miskolchoz, a lényeg hogy a képen megjelenő momentumok (pl. csapatok, játékosok) kötődjenek a város sportéletéhez.

sportosmiskolc_juhaszakos.jpg
Juhász Ákos egy képe a pályázatra beadottak közül

A pályázat eredményhirdetése a Miskolci Nyár keretein belül lesz, június 8-án fél héttől a Kemény Dénes Sportuszodánál. Az első három helyezést a zsűri döntése értelmében díjazzák, de egy pályázó közönségdíjban is részesülhet.

Az a pályázó kapja az értékes ajándékokból összeállított „Miskolci ajándékcsomagot”, akinek egy vagy több képe a legtöbb szavazatot, vagyis "LIKE"-ot kapja.

sportosmiskolc_mocsarilaszlo.jpg
Mocsári László egy képe a pályázatra beadottak közül

A pályázaton indult Juhász Ákos és Mocsári László is, a Miskolci Napló és a minap.hu fotóriporterei is, szavazni az alábbi linkre kattintva lehet az összesen 10 pályázó képeire, albumjaira:

http://www.facebook.com/sportosmiskolc2012


T.Á.

fotó: Juhász Ákos, Mocsári László
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!