Sport

Családi nap Komlóstetőn

2012-06-09 15:47

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE komlostetoi-csaladinap-120609ml_02.jpg

Idén is kellemes szombat délutáni, esti elfoglaltságot kínált a Komlóstetőn megrendezett családi nap. A sokszínű, szórakoztató programok garantálták a kikapcsolódást, koncertekkel, tánccal, karate bemutatóval, lovaglással, sportversenyekkel – és persze nem utolsó sorban gulyásfőző versennyel! A fellépők között mások mellett ott találhattuk a Miskolci Dixiland Bandet, a Szinvavölgyi Néptánc Együttest és az Esztenás zenekart is.

komlostetoi-csaladinap-120609ml_19.jpgA városrészben másodszor rendeztek családi napot, hogy a színes, változatos programokkal kikapcsolódási lehetőséget nyújtsanak az itt élőknek, szorosabbra kovácsolják a városrész közösségét.

A rendezvényt Gazdusné Pankucsi Katalin, a városrész önkormányzati képviselője, a családi nap ötletgazdája, elindítója nyitotta meg, aki örömét fejezte ki, hogy most az időjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényt, s a kellemes napsütésben még többen látogattak ki mint tavaly. Így a programok még több emberhez eljutnak, még tágabb közösséget építenek. Kriza Ákos polgármester ugyancsak annak a véleményének adott hangot, hogy az ilyen családi rendezvények még összetartóbbá teszik a közösséget, amely az elmúlt 30-40 évben Miskolcon is nagy változásokon, átalakulásokon ment át.

komlostetoi-csaladinap-120609ml_14.jpg

Sebestyén László országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy a rendezvény hagyományteremtő szándékkal jött létre, megbeszélték Gazdusné Pankucsi Katalinnal, hogy minden évben szerveznek a városrészben legalább egy ilyen családi, közösségi napot.A „réti” és iskolai programok keretében óvodások, iskolások ügyességi versenyére, kerékpáros, roller, motoros vetélkedőjére, játszóházba, pónilovaglásra, népi játékokra és íjászbemutatóra is várták a vendégeket. A Fügedi Márta Alkotóházból korongozó, kosár-, és csuhé-fonó árus színesítette a programot.

komlostetoi-csaladinap-120609ml_24.jpg

A színpadi műsorok között szerepelt a Szeder úti óvodások és a komlóstetői iskolások műsora, mazsorett és karate-bemutató, dixieland, dalárda, néptánc és még sok más. A fellépők között találhattuk Szécsi Vikit és barátait valamint Hutter Lindát is. Alkonyatkor az Esztenás táncházban rophatták az érdeklődők, este 21 órától pedig tűzzsonglőrök zárták a programot.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2018-05-21 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!