Sport

Baranta világkupa: harcművészeti bemutatók, kulturális programok

2012-05-19 21:16

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE baranta-vilagkupa-120519ml_07.jpg

Előadásokkal, énekes-zenés produkciókkal, versekkel és népdalokkal, és a vívás és birkózás selejtezőivel, döntőjével, valamint hagyományőrző bemutatókkal folytatódott szombaton a Miskolcon megrendezett Baranta világkupa rendezvénysorozata.A pénteken kezdődött és vasárnap estig tartó programok részeként ma is volt óránként huszárbemutató, de maga a verseny fél kilenckor kezdődött a megnyitóval. Ezt követték a vívás és birkózás selejtezők és egyéb harcművészeti egyéni és páros fegyveres formagyakorlatok. Délután a vívás és a birkózás döntőivel fegyverforgatással és eredményhirdetéssel folytatódtak a programok.

baranta-vilagkupa-120519ml_20.jpg

Este hét órától pedig gálaműsor várta az érdeklődőket harcművészeti stílusok – Baranta, Kung-fu és Kempo – bemutatójával, valamint egy hagyományéltető tehetségkutató verseny győzteseinek produkciójával, de itt adták át a Harcos Magyarok díjat is.

Szelei Kis Kinga főszervező elmondta, a programok iránt egész nap nagy volt az érdeklődés, a kulturális rendezvények tapasztalataik szerint jól kiegészítették teljessé tették a sportprogramokat. A gálával kapcsolatban elmondta, nem véletlen, hogy éppen a fentebb felsorolt harcművészeti stílusokból láthattak az érdeklődők bemutatót, közös vonása mindnek, hogy a keleti kultúrához kapcsolódnak.

baranta-vilagkupa-120519ml_33.jpg

A program vasárnap ér véget, akkor délután négytől pedig kihirdetik majd az íjászverseny végeredményét és átadják a Baranta világkupát is.

minap.hu
fotó: Mocsári LászlóAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-02-17 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!