Pályázatok

Egy év kihagyás után újra pályázatot hirdet az ARC

2012-05-18 17:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kölcsey Ferenc Himnuszának egy sorát adta meg pályázati témának a 12. ARC-kiállítást szervező ARC Kft. A pályázatok beadási határideje július 3. - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

"A kiírók arra kérik a pályázókat, gondolják végig, mi marad egy üzenetből, milyen jelentésekkel bővül, vagy mivé redukálódik, ha kiemelünk belőle egy-két szót. ...Jó kedvvel, bőséggel... - ha nem itt élnénk, ha nem ismernénk álmunkból felriadva is a szövegkörnyezetet, mi jutna eszünkbe e szavak kapcsán? Legalapvetőbb jogaink, méltóságunk, legőszintébb vágyaink? És mi minden még?" - olvasható a közleményben, amely arra bíztatja a pályázni szándékozókat, hogy rendelkezzenek szabadon Kölcsey Himnuszának három szavával.

Az idén a kiállítás főtámogatója egy energiacég, ezért az ARC+ témája a "Magyar spiritusz" lesz. "A Magyar spiritusz felhívásra érkező plakátok hőse olyan ember legyen, aki bár nem tett szert világhírre, egyedülálló megoldást eszelt ki valamely problémára" - áll a felhívásban, amely kitér arra is, hogy a pályázói korhatárt kibővítették, 14 éves kortól lehet benyújtani anyagokat.

A zsűri által kiválasztott plakátok 2012 szeptemberében az Ötvenhatosok terén megvalósuló kiállításon lesznek láthatóak. A pályázattal kapcsolatos további információk a weboldalon érhetők el.

MTI


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-09 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!