Egyház

Megáldották a kerékpárokat Mezőkövesden

2012-05-15 09:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kerékpár megáldási ünnepséget tartottak a mezőkövesdi Jézus Szíve templom előtti téren vasárnap, a délelőtti szentmise keretében. Az eseményt az Egyház kezdeményezte, melyhez a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság is csatlakozott.

Mezőkövesd városban - tekintettel arra, hogy a város sík terepen terül el - közkedvelt a kerékpáros közlekedés. Az ünnepség idejére az érintett tér előtti útszakaszon a gépjárműforgalmat a rendőrség elterelte, illetve a templom melletti parkolóba csak kerékpárral lehetett behajtani.

Az eseményen közel hatszázan vettek részt. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának szakemberei segítségével a résztvevők - gyermekek és felnőttek egyaránt - KRESZ-totón és ügyességi pályán tesztelhették magukat. A rendőrök a sikeres KRESZ-totó kitöltéséért és az ügyességi pályán való helyes közlekedésért a gyermekeket fényvisszaverőkkel jutalmazták.
 
A járművek műszaki ellenőrzését követően Szuperbringa matricával látták el a kerékpárokat. Az Egyház ezer matricát, míg a rendőrök különböző figyelemfelhívó kiadványokat osztottak szét a jelenlévők között.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-05-24 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!