Pályázatok

Pályázat turisztikai attrakciók fejlesztésére

2012-04-26 15:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése című pályázati felhívás az Észak-magyarországi régióban. A konstrukció célja, hogy versenyképes turisztikai termékek kialakításának támogatásával hozzájáruljon a hazai turizmus időbeli és térbeli koncentráltságának mérsékléséhez, valamint a turizmus szektor munkahelyteremtő és jövedelemtermelő képességének javításához.

A konstrukció keretében a rendelkezésre álló keretösszeg 6,35 milliárd forint, melyből 500 millió forint kifejezetten a kerékpáros turizmusra elkülönített indikatív összeg.

A felhívásokra non-profit és forprofit szervezetek egyaránt nyújthatnak be projektötletet.

A pályázat keretében többek között kerékpáros és turisztikai szolgáltatások kialakítására, természetes fürdőhelyek, vadasparkok, vagy éppen a vallási turizmus fejlesztésére is lehetőség nyílik. A teljesség igénye nélkül, a pályázóknak módjuk van továbbá történelmi és kulturális örökség turisztikai hasznosítására, természeti és környezeti értékek ökoturisztikai célú fejlesztésére is.

A konstrukció keretében igénybe vehető támogatás összege minimum 51, maximum 500 millió forint, a támogatás maximális mértéke pedig 50-100% lehet.

Pályázatok benyújtására 2012. július 1–től 2012. augusztus 31-ig van lehetőség.

A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információ a pályázattal kapcsolatban az ujszechenyiterv.gov.hu honlapon, a Pályázatok menüponton belül a Gyógyító Magyarország – Egészségipari Program alatt található „Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése a konvergencia régiókban” linken érhető el.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-13 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!