Pályázatok

Pályázat Nyugdíjas Klubok működési támogatására

2012-04-20 08:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi és Szociális Bizottsága pályázatot hirdet miskolci székhelyű, miskolci tagsággal – legalább egy éve – működő nyugdíjasklubok működési támogatására (bér és bérjellegű költségek kivételével).

A felosztható alap összege 500 000, az elnyerhető legnagyobb támogatás összege 50 000 forint.

A pályázat tartalmazza a nyugdíjasklub tevékenységének ismertetését, a 2011. évi működésről szóló beszámolót, valamint a megpályázott összeg felhasználásának részletes költségvetését. A pályázathoz csatolni kell a nyugdíjas klub, vagy a nyugdíjas klubot működtető intézmény cégbírósági bejegyzését, az alapszabályt, vagy alapító okiratot, bankszámla-szerződést, valamint NAV igazolást arról, hogy a szervezetnek esedékessé vált, 30 napon túli köztartozása nincs.

A pályázaton elnyert összeg felhasználásáról a pályázót elszámolási kötelezettség terheli. A hiányosan benyújtott pályázat a pályázatból való kizárást vonja maga után. Egy klub csak egy pályázatot nyújthat be.

Nem pályázhatnak azok a szervezetek, amelyek az előző években az alapból elnyert pénzeszköz pénzügyi elszámolási kötelezettségének nem tettek eleget.

A pályázatokat postai úton „Miskolc Megyei Jogú Város Nyugdíjas Klubok támogatása” jeligére a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán Főosztály Egészségügyi és Szociális Osztályára 3530 Miskolc, Petőfi Sándor u. 39. címre kérik beküldeni 2012. május 7-ig.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-09 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!