Kultúra

Nemzetközi turnéra indulnak a miskolci „ír” kocsmazenészek

2012-03-26 16:32

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az elmúlt évek igazi sikerszériát hoztak a Paddy and the Ratts zenekarnak, akik már két nagylemezzel örvendeztették meg rajongóikat. A korongokon kívül folyamatosan koncerteznek, újabban már külföldön is.

A Pannónia Fesztivált követően idén nyáron igazi európai turnéra indulnak a srácok. Az együttes jövőbeni terveiről Oravecz Kristófot, a frontembert kérdeztük.

– Említetted, hogy rengeteg koncertetek van, pontosan mennyi lesz belőle a nyáron, hol láthat majd leginkább titeket a közönség, esetleg lesz e köztük külföldi fellépés is?
– Ez így igaz, nagyon sokat játszunk. De nem is kell annyira belerohanni a nyárba, mert még a tavasz is alig kezdődött el és most indul a Hymns For Bastards klubturnénk 3. sorozata, a nagy érdeklődésre való tekintettel! Ismét bejárjuk hazánk nagyobb városait és a legjobb klubokat, hogy folyjon a sör mindenhol! A fesztiválszezont aztán pont a Pannónia fesztivál nyitja meg, hogy utána felkereshessük hazánk többi fesztiválját is. És persze külföldre is utazunk majd nagyon sokat. Lesz egy olasz turné, és fesztivál Belgiumban, Hollandiában vagy épp Ausztriában!


– Mi lesz nálatok az idei év legnagyobb dobása?
– A külföldi fesztiválok miatt mindig izgatott vagyok, mivel valamennyire kis hazánkat is képviseljük ilyenkor. De idén talán az a legnagyobb dolog, hogy a zenekar 3 éves fennállása óta először kerülünk Nagyszínpadra több hazai fesztiválon is. Ez mindenképpen egy óriási lépés számunkra és teljesen más közeg, mint amit eddig szoktunk meg. Úgyhogy ez nagy kihívás lesz és szeretnénk a lehető legjobb formánkat hozni és megmutatni, hogy igenis lehet Nagyszínpadból is egy kalózkocsmát csinálni!!! Úgyhogy mi várunk mindenkit a fesztiválokon és induljon az év legnagyobb party-ja!

Vajtó László



Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!