Városházi hírek

Patak utca: kezdődik a mélygarázs építése

2012-03-08 12:04

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE patak-utca_legi_2012_650px.jpg

A jövő héten indul a Patak utcai mélygarázs építésének előkészítése, amely március 19-től forgalmi rend változással jár a környező utcákban. A tervek szerint szeptemberig tart az építkezés.

– A munkaterület átadásával március 13-án megkezdődik a Patak utcai mélygarázs beruházás előkészítése. A közműkiváltási és építési munkák kezdetétől, a megszokotthoz képest, jelentősen megváltozik a környező utcákban a forgalmi rend, amely az építkezés szeptemberre várható befejezéséig érvényben marad – tájékoztatott Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője.

Alapvető változás, hogy március 19. hétfő reggel 8 órától megszűnik az átmenő gépjármű forgalom a Patak utcában. A gyalogos közlekedést nem korlátozzák. A megyeháza melletti parkoló a Palóczy utca felől, a Rozmaring társasház előtti szakaszon keresztül közelíthető meg. A Patak utcába a Kossuth utca felől sem lehet majd behajtani, a szakaszt csak az ott lévő társasház lakói használhatják.

patak-utca-melygarazs_rajz_vagott.jpg

Ugyancsak fontos változás, hogy március 19-től kétirányú lesz a forgalom a Kossuth utcában, így megszűnik az út szélén történő parkolási lehetőség. Az út a Kossuth utca és a Patak utca kereszteződésétől a Pátria köz felé zsákutca lesz. A Pátria mögötti parkoló továbbra is üzemel majd, onnan kihajtani azonban csak a Kossuth utca felé lehet.

– A mélygarázs építése, illetve a fölötte lévő zöldterület rendezése, a Patak utcai sétány kiépítése a tervek szerint szeptemberre fejeződik be. A munkák során felmerülő kényelmetlenségekért a környéken lakók és a közlekedők türelmét és megértését kérjük – zárta a tájékoztatást Dobos Tímea,

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2012-03-08 13:52

    Tompa Sándor

    Azt hittem, hogy az átadásról szól a hir: azt igérték, hamarosan elkészül.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!