Egyház

Krisnás köszönet az M1 Híradónak

2011-12-28 17:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége (MKTHK) szerint őket érintően nem történt hírhamisítás az m1 hírműsoraiban. Mint írták, különösen hálásak a tévéadónak, amiért karácsonyi ételosztásukról mindhárom nap tudósítottak - olvasható a közösség honlapján szerdán elérhetővé tett tájékoztatásban.

A napokban lehetett olvasni arról, hogy a közszolgálati televízió híradója "meghamisított" egy, a karácsonyi ételosztásokról szóló összeállítást. A köztévé hírműsorát azzal vádolták, hogy az anyagot úgy szerkesztették, mintha nem a krisnások osztanának ételt, hanem az Ökumenikus Segélyszervezet, és az utóbbinak a segélyszámát mondták be. 
 
A Krisna-hívők erre reagálva szerdai közleményükben kifejtették: az MKTHK a napokban értesült róla, hogy az m1 esti Híradójához fűzött kiegészítő megjegyzésüket, amely az Ételt az Életért program támogatói vonaláról szóló információ volt, bizonyos médiumok félreértelmezték és más, egyházuktól független, az m1 Híradóját érintő kérdésekkel kapcsolták össze.

Mint írták: az MKTHK - mint az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány alapítója - köszönetét fejezi ki minden sajtóorgánumnak a karácsonyi ételosztással kapcsolatos kitüntető figyelméért, különösen az m1 tévéadónak, amely mindhárom napon a Híradóban tudósított a Blaha Lujza térről. "Minthogy nem történt hírhamisítás, reméljük, hogy a félreértést az érintett lapok mielőbb javítják felületeiken" - fogalmaztak.

MTI
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-23 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!