Sportoló lányok

Négy játszmában nyertek

2011-12-04 09:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE mvsc-fm-0825_4.jpg

Ahogy arra számítani lehetett, nem forgott veszélyben az Albrecht-Miskolci VSC MISI NB I-es női röplabda csapatának újabb hazai győzelme. A zöld-fehérek szombaton este a Veszprém gárdáját látták vendégül, és magabiztos játékkal 3-1 arányú győzelmet arattak.

A találkozót megelőzően Toma Sándor edző arról beszélt, hogy örül az utóbbi hetekben mutatott jó és eredményes játéknak. Az edző elégedettsége érthető volt, hiszen a vasutasok hozták a kötelező mérkőzéseket, és egyszer sem okoztak negatív meglepetést.
A helytállásnak az lett az eredménye, hogy a gárda stabilizálta a táblázaton negyedik helyezését, és csak a BSE, a Gödöllő, valamint a Békéscsaba előzi meg. A szakvezető azt is leszögezte, hogy céljuk minden hátra lévő találkozó megnyerése. Nos, az úton, szombaton sikerült megtenni az első lépést.

Figyelmeztető jelként könyvelte el, hogy a Veszprém legutóbb idegenben bizonyult jobbnak az Újpesttől! Ebből azt a tanulságot lehetett leszűrni, hogy a dunántúliak formája jó. Szerencsére a formával a miskolci oldalon sem volt gond, és ezt a lányok be is bizonyították.
Jól kezdett az MVSC, ültek a kemény nyitások (8-4). A Veszprém nem nagyon tudott a bombaerősen, máskor pedig libegve érkező labdákkal mit kezdeni. Így a zöld-fehérek végig vezetve, magabiztosan nyerték az első játszmát. A folytatásban ismét homokszemcse került a gépezetbe, de ez az utóbbi hetekben, hónapokban többször is előfordult. Úgy tűnt, mintha előre elkönyvelték volna a győzelmet, és megfeledkeztek arról, hogy a pontokat meg is kell termelni! A Veszprém ráérzett a hazaiak tétovaságára, és egyenlített.

Szerencsére nagyobb baj nem lett a dologból. Az MVSC magához tért, és átvette a játék irányítását. Egyik támadást követett a másik, és szaporán gyűltek a pontok. Újból előnyre tettek szert a miskolciak, akik a negyedik játszmában sem lazítottak, így hozták azt a találkozót, amelytől előzetesen azért egy kicsit tartani is lehetett. A jó koncentrálás közönségszórakoztató játékkal párosult, így az utolsó pont után jogosan csattant fel a vastaps a Csokonai utcai csarnokban.

Eredmény: Albrecht-Miskolci VSC MISI – Veszprémi ESC 3-1 (22, -23, 22, 18). Miskolc, vasutas tornacsarnok, röplabda NB I női.

Toma Sándor: - Fontos és értékes győzelmet arattunk.

D.L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!