VB 2014

Zöld Nyíl: megszűnő terelések, végleges forgalmi rend

2011-08-28 08:44

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE znytiszai_110620_ja_3.jpg

Több helyen – a Baross Gábor utcán és a Harmadik utca, Első utca, Andrássy utca szakaszon – is helyreáll a forgalmi rend, vagy beáll az új közlekedési rend augusztus 29-től, azaz hétfőtől – közölte a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt.

Hétfőn reggeltől megszűnik a Baross Gábor utcán a lámpás irányítású váltakozó irányú forgalom, tehát szabad lesz mindkét forgalmi sáv.

Ugyancsak ettől a naptól beáll a végleges forgalmi rend szerinti állapot a Harmadik utcának az Első utca és az Andrássy út közötti szakaszán: ez a szakasz egyirányú lesz a Vasgyár felé. A Diósgyőrből belváros felé közlekedők továbbra is az Alsó Szinva utca felé tudnak kerülni az alábbi útvonalon: Andrássy út- Harmadik utca- Alsó Szinva utca –Vasgyári út- Kiss Ernő út vagy Győri kapun át. Azok, akik a Vasgyár útról Diósgyőr irányába kívánnak utazni, az Újgyőri főtér körforgalmán áthaladva tudnak tovább menni Diósgyőrbe. A forgalmi rend változásával egy időben aszfaltozási munkálatok kezdődnek a Harmadik utcai csomópontban.

20110829_ujgyori3.jpg
 
Az utasokat érintő változás hétfőtől, hogy az 1-es, 1A-s és az 1VP autóbuszok a Vasas Művelődési ház előtt fognak megállni Diósgyőr irányába, nem mennek be a végállomás területére.

Az Újgyőri főtér új, végleges kialakítását bemutató szimulációs kisfilmet a honlapon az alábbi linken lehet megtekinteni: http://www.zoldnyil.hu/videok/184-ujgyori-foter-szimulacio.html

Szeptember 1-et megelőző napokban esetlegesen sor kerülhet esti, illetve hétvégi munkavégzésre is, annak érdekében, hogy a villamos biztosan megindulhasson a tanév első napján. Az MVK Zrt. Projektigazgatósága a lakosság megértését és türelmét kéri, és köszöni – zárult a cég közleménye.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!