Bulvár

A BBC is megkereste Miskolci Elvist

2011-03-07 16:32

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Morning Show-ban való beszélgetése után Miskolci Elvist a BBC brit televíziós csatorna is felkereste. A csatorna Skype kapcsolaton keresztül készített interjút a miskolci imitátorral.

– A BBC egyik riportere, Albana Kasapi hívott fel telefonon Londonból szombaton délután, majd mintegy 17 percet kérdezgetett az Elvis-imitátori pályámról és a budapesti Elvis térről. Megkérdezte, hogy hajlandó lennék-e interjút adni a BBC-nek Skype-on keresztül, mert ha igen, akkor a főnöke, James Seear felhívna 30 perc múlva – mondta el portálunknak a neves imitátor, akitől azt is megtudtuk, hogy természetesen vállalta az interjút, amit nagy megtiszteltetésnek tartott. Elmondása szerint a csatorna leginkább a véleményéről kérdezte: mit szól ahhoz, hogy Budapest díszpolgára lesz a „király”, és hogy teret neveznek el róla? Az interjú zárásaként James Seear kérésére Attila még a You were always on my mind c. slágert is elénekelte

Miskolci Elvis az esettel kapcsolatosan azt is elmondta, hogy nem érti, miért nem egy budapesti imitátort hívnak fel, hiszen ő Miskolcon él családjával, de örül annak, hogy elsőként ő jutott eszébe a BBC-nek és a Mourning Show-nak a témáról. Azt is hozzátette, hogy szeretné megszavaztatni a helyiekkel azt, hogy Miskolcon is legyen egy Elvis tér. Az imitátor annak érdekében, hogy elérje célját, még Kriza Ákost, Miskolc polgármesterét is felkeresné, hogy elmondja neki ötletét. „Presley” szerint ugyanis Miskolc a nyitott kapuk városa, így reméli, erre az ötletre is nyitottak lesznek.

Vajtó László


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-16 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!