Videós hírek

Európa tér: megszűnnek a veszélyes állapotok – videóval!

2011-01-19 16:35

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE europa_ter_02.jpg

Kis túlzással már megnyitásától kezdve vannak problémák az európa téri mélygarázzsal, egészen konkrétan annak ki és bejárójával. A minap.hu arra volt kíváncsi, tervbe van-e a Régió Park Kft-nél a hiba elhárítása.

A mélygarázs mellett egyébként a felette létesült Európa téren is számtalan problémával szembesülhet az arra járó. Korábban az ide szokott fiatalok rongálták meg a közterületet, ám azokat helyreállították, sőt térfigyelő kamerát is szereltek ide. A terecske azonban ennek ellenére sem tudja tartani az állagát, folyamatosan pusztul. Ott jártunkkor, gazos, elhanyagolt virágágyások, két – korábban a Művészek Háza előtti teret díszítő ládás fa – és összetört burkolólapok fogadtak minket.

europa_ter_01.jpg

Perecsenyi Attila, a Régió Park kft. ügyvezető igazgatója a hibákkal kapcsolatban portálunknak elmondta: tudnak a mélygarázs és a tér hibáiról, hiszen műszaki állapotokat az elmúlt időszakban megvizsgálták. A parkolóház szemléje során sok hiányosságot, rendellenességet, kivitelezési hibát tapasztaltak, melyeket a cég lehetőségeihez mérten javítanak, a veszélyes állapotokat mielőbb megszüntetik.

A térrel kapcsolatosan az ügyvezető hozzátette: annak javításaira, valamint a komplexum meglévő hiányosságainak kijavításának lehetőségeire további egyeztetések szükségesek.

Európa téri állapotok

Tajthy Á.

Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!