Bulvár

Futballista-feleség 7. – fotókkal, videóval!

2010-11-03 16:26

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Futball helyett feleségével dalol mostanság Kaká. A Real Madrid brazil játékosa még az esküvőjükre írta a számot, kész a klip, kikerült a Youtube-ra, hamarosan jön a lemez is.

celio_celico_kaka_04.jpg

Kaká, a Real Madrid brazil aranylabdása és felesége, Caroline Celico együtt énekel: a Presente de Deus, vagyis "Isten ajándéka" című daluk videóklipje már a youtube-ot járja, hamarosan jön a nagylemez is.

A nótát - mely szerelmi vallomás a feleségnek -  állítólag maga a brazil futballista írta hat évvel ezelőtti esküvőjükre. A házaspártól egyébként nem áll távol a vallás. Korábban arról írt a világsajtó, hogy Caroline Celico úgy döntött, hogy megalakítja a brazil Renascer em Cristo (Krisztusban újjászületve) templom madridi "leányvállalatát". Caroline úgy akkor úgy vélte Kaká madridi szerződése isteni jel volt ezzel indokolta a tettét.


Nos, az végül nem derült ki teljes bizonyossággal, hogy tényleg jelet kapott-e a család az égiektől, az azonban biztos, hogy nem mennek a szomszédba segítségért, ha netán kevesebbet beszélnének róluk az újságok…

caroline_celico_02.jpg


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-12-15 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!