Közgyűlés

Bemutatjuk képviselőinket (2.)

2010-10-18 15:23

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Sorozatunkban a választókörzetek sorrendjében mutatjuk be Miskolc Megyei Jogú Város megválasztott önkormányzati képviselőit, majd azokat, akik kompenzációs listákról szereztek mandátumot.

foldesi_norbert.jpg5.vk. Földesi Norbert (MSZP) "Új képviselő vagyok. Célom a komfort- és nyugalomérzet helyreállítása, javítása, a drogbandák, drogtelepek felszámolása. Terveim között szerepel a parkolók, új feltáró utak építése, az emberek érdekeit szem előtt tartó Avasi Védegylet felállítása. Sokat fejlődött az avasi városrész az elmúlt években. Házak, utak, járdák, iskolák, orvosi rendelők újultak, üzletek, játszóterek, parkok szépültek meg, a szolgáltatások bővültek. Tennivaló azonban van még bőven. Azok érdekeit szeretném képviselni, akiknek hatalma, pénze, befolyása ugyan nincs, de van becsülete, szorgalma, tenni akarása. Egy erős csapat tagjaként ajánlom segítségemet mindenkinek, olyanoknak, akik szeretik Miskolcot, az Avast és az itt élő embereket".varga_gergo.jpg6.vk. Varga Gergő (MSZP) "A választók felhatalmaztak arra, hogy programomat végrehajtsam. A kampányban vállalt feladatokat határozottan végig kívánom vinni úgy, hogy mindig az avasiak érdekét szolgáljam. A csaló „fészekrakók” elleni küzdelmet folytatni fogom, mindent meg fogok tenni azért, hogy a biztonságérzete is növekedjen a választóimnak. A közterületek csinosítását, fejlesztését tervezem a következő négy évben. A jelenlegi városvezetéssel ellenzéki képviselőként is együtt kívánok működni. Minden olyan programot támogatok, melyek a körzetemben élők, valamint a miskolciak életkörülményeit javítják. Hiszem, hogy ha az avasiak össze tudnak fogni, függetlenül attól, melyik párt vezeti a várost. Célom, hogy a városrész visszaszerezze a jó hírét, s minél több fiatal család válassza lakóhelyéül az Avast. Olyan képviselő szeretnék lenni, akit a választói el tudnak érni. Ezért is kívánok minden hónapban fogadó órákat tartani, ahol személyesen meg lehet majd beszélni a problémákat".

fodor_zoltan.jpg7.vk. Fodor Zoltán (MSZP) "Arra kérem a városvezetést, hogy a lakótelepi 30-35 éves járda, lépcső, korlát rekonstrukcióját indítsák el. Az eltelt időszakban ezek annyira elhasználódtak, tönkrementek, hogy a rajtuk való közlekedés életveszélyes. Tisztában vagyok azzal, hogy ez az egyik napról a másikra nem oldható meg, ezért javaslom egy több éven át húzódó feladatterv elkészítését. Miután a város belvizeivel foglalkozom, kellő rálátásom van arra, hogy milyen helyzetben van a város nyíltvizű csatornahálózata. Arra fogom kérni a városvezetést, hogy a helyi forrásokból és pályázat útján is (mivel az unió támogatja az ilyen jellegű pályázatokat) a korábbi évektől eltérően jelentős összeget biztosítson a csatornahálózat karbantartására, valamint újabbak megépítésére. Ez a program is több éven át kellene, hogy tartson, és így talán sikerül megelőzni azokat a kártételeket, amelyeket a nagy esőzések okoznak. Szeretném, ha a városnak lenne egy saját aszfaltozó cége, melyet egy megfelelő szintre emelés után meg lehet bízni a kátyúzásokkal. Ezáltal a keletkezett kátyúkat egész éven át folyamatosan lehetne kezelni. Továbbra is megrendezném a várostörténeti vetélkedőket, folytatni kívánom a szárazelem-gyűjtési akciót, s szeretném megnyerni megfelelő személyeket arra, hogy harmadszorra is megrendezhessük a Díszelgő Alegységek Nemzetközi Fesztiválját".

eperjesi_erika.jpg8.vk. Eperjesi Erika (Fidesz-KDNP) Operaénekes, a Miskolci Nemzeti Színház művésze. Mérnök férjével együtt egy gyermeket nevel. Alapító tagja a Miskolci Operabarátok Egyesületének, az egyesületen belül alakult Déryné Társulat művészeti vezetője. Művészeti tevékenységét 2002-ben az Év Operaénekese, 2010-ben az Év Hangja-díjjal ismerték el.
„Miskolc jövőjét a miskolciakkal együtt kívánom építeni. Közös terveinkből lesznek azok a cselekvések, amelyek fejlődő pályára állítják Miskolcot. Elsődleges feladatomnak az értékközvetítést tartom az emberek, különös tekintettel az iskoláskorú gyermekek felé. Fontos a testedzés rendszerességének hangsúlyozása, az egészséges életmódra való nevelés mind az iskolásoknál, mind más korosztályoknál. Fontos, hogy a Népkert visszanyerje régi fényét és funkcióját. Figyelnünk kell a zöldterületek folyamatos karbantartására, a padok, a játékszerek javítására, korszerűsítésére. Így több és magasabb színvonalú kulturális rendezvényt szervezhetünk a Népkert környékén.A Melinda utca környékén új játszótér létrehozása is fontos feladat. A Mikes Kelemen utca rendbetétele, a Perczel Mór és Aulich utcákon fedett buszmegállók kialakítása, a Csabai kapuban a kerékpárút meghosszabbítása, a Park utca rendszeres takarítása, lombtalanítás, a Petneházy bérházaknál található játszótér körbekerítése mind-mind közös programunk része. A város egészében fontos a közbiztonság megerősítése.”


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-29 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!