Videós hírek

Katy Perryé lehet az MTV Europe Music Awards - videóval!

2010-10-14 17:42

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Katy Perry lesz Lady Gaga legnagyobb kihívója az MTV Europe Music Awardson. A listát egyenként öt-öt jelöléssel vezetik jelenleg. Ráadásul négy kategóriában - a legjobb pop előadó, a legjobb női előadó, a legjobb dal és a legjobb zenés video - mezőnyében egymás ellen versengenek a zenetévé díjáért.

katy_perry_1014_03.jpg

A két világsztár egymás után robbant be a köztudatba, ám míg Lady Gagáról és botrányairól szinte mindenki hallot,
Katy Perryt sokan még nem ismerik, nagyszerű dalait viszont annál inkább. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány információt a gyönyörű énekesnőről.

katy_perry_1014_02.jpg

Katy Petty Katheryn Elizabeth Hudson néven 1984. október 25-én látta meg a napvilágot a kaliforniai Santa Barbarában. Két lelkipásztor középső gyermeke, dzsesszesített egyházi zenén nőtt fel, a templomi karban énekelt. Miután Steve Thomas és Jennifer Knapp leszerződtette a Red Hill Records-hoz, 2001-ben elkezdte felvenni első albumát, melyen még dzsessz-hangulatú egyházi keresztény számokat, Katy Hudson címmel. 2004-ben Perry énekesnőnek szerződött a The Matrix-hoz, aki korábban Avril Lavigne-nel, Britney Spears-szel és Liz Phairrel is együtt dolgozott. Perry elkezdett együtt dolgozni Glen Ballarddal a bemutatkozó albumon, melyet 2005-ben akartak megjelentetni.

katy_perry_1014_01.jpg

Legismertebb dalai az I Kissed a Girl, a Hot N Cold, a Thinking of you vagy a California Girls.
A Box, illetve a Diamonds című száma a hivatalos MySpace-oldalán vált ismertté. 2004 októberében ő lett a Blender Magazin 'The next big thing'je. Az egyik, Ballarddal írt száma, a Simple, később betétdala lett a The Sisterhood of the Traveling Pants című filmnek. 2006-ban együtt dolgozott a P.O.D.-vel. A dalai végül megnyerték a Virgin Records igazgatójának, Jason Flomnak a tetszését, aki a Capitol Music Group feje volt, és leszerződtették a kiadóhoz.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-06-14 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!