Bulvár

Csúcsformában Britney Spears

2010-10-02 15:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE britnei5.jpg

Várható volt, hogy ha összerakják a tavalyi év legsikeresebb "újoncát", a nálunk is látható Glee című sorozatot, és az amerikai popkultúra egyik ikonikus alakjának számító Britney Spearst, abból valami rendkívüli fog kisülni. Arra viszont még a sorozatot az USA-ban vetítő Fox-nál sem igen számíthattak (maximum remélhették), hogy ennyire nézett lesz ez a bizonyos epizód.

britnei1.jpgAz egyre jobb formába lendülő énekesnővel súlyosbított zenés-táncos részt 13,3 millió néző látta élőben, új sorozatrekordot állítva fel ezzel. Az Egyesült Államokban kedden mutatták be azokat a Glee-epizódokat, amelyek Britney Spears körül forognak. A zenés sorozat rendre besöpri a díjakat, és hatalmas nézettségnek örvend. Abritnei4.jpg hazánkban is egyre sikeresebb Glee egy csapat lúzernak tartott diákról szól, akik összeálltak csapatba, hogy megnyerjék a kerületi musical versenyt. Hamar kiderül, hogy a suli kitaszítottjai nem is annyira bénák és a sorozatban elhangzó feldolgozás-dalok gyorsan népszerűek lettek, szinte minden korosztály körében.

Az új részben felcsendül Britney első slágere a Hit me baby one more time, a Toxic, a Slave for you, a Madonnával énekelt Me against the music. Sőt, az énekesnő maga is feltűnik néhány jelenetben, nézők millióit csábítva a képernyők elé. A sorozatot finanszírozó Nielsen Company szóvivője elmondta, hogy ez volt a második legnézettebb epizódja a Glee-nek, a tavalyi tavaszi szünet utáni első rész óta, amikor is jó pár napon át szünetelt a sorozat.

britnei6.jpg

Ez azonban nem segít a szexi énekesnőn, akinek csütörtökön bíróságra kellett mennie. Itt pedig ismét arról határozott Reva Goetz bírónő, hogy továbbra is apja kezelje a sztár vagyonát. Britney Spears és apja, Jamie Spears is jelen volt a meghallgatáson, ami a beszámolók szerint szerint nagyon békés hangulatban zajlott. Goetz bírónő is csupán pár percig tartotta szóval az érintetteket. Jamie Spears 2008 februárja óta kezeli az énekesnő személyes- és pénzügyeit , a döntés ellen az énekesnő egyszer sem fellebbezett. Ismerősei szerint azért, mert már nem érdekli a dolog, és azt csinálja, amit mondanak neki.
britni6.jpg


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2017-11-21 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!