Miskolc Steelers

Eltemették Tompa Rajmundot

2010-08-10 09:14

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE tomparajmundtemetes1.jpg

Hétfőn utolsó útjára kísérték a Vasgyári temetőben Tompa Rajmundot, a Miskolc Steelers 40-es mezszámú cornerback-jét, aki tragikus balesetben hunyt el a múlt héten.

A Rajmi hamvait tartalmazó urnánál, majd a sírnál elbúcsúztak tőle családtagjai, barátai, ismerőseik, diósgyőr-vasgyári szomszédaik, általános és középiskolai osztálytársai, és a Miskolc Steelers. Vezető szinten képviseltette magát a Magyar Amerikai Football Szövetség és Miskolc önkormányzata.

tomparajmundtemetes2.jpg

Az Acélcsapat tagjai mezben-sisakban álltak sorfalat, négy játékos kísérte a sírhoz elveszített csapatársuk földi maradványait. Ott a csapat – Rajmi bátyja, illetve menyasszonya kérésére – „Miskolc Steelers” és „Egy, két, há' - Rajmi!” kiáltással búcsúzott a fiatalon elhunyt játékostól. Mindnyájan egy-egy szál fehér virágot helyeztek el a síron, amelybe a bajnoki cím ünneplésére készült pólót és aranyérmet is belehelyezték; előzőleg a ravatalt a 40-es safety sisakja és meze díszítette, utóbbit minden steelerses aláírásával látta el.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2012-03-20 12:13

    Mery

    Rajmundon#40-S keresztül is hírnevet szerzet a csapat de ő már nem lehet a csapat tagja sajnálom hogy az ACÉLCSAPAT nincs többé.
  • 2011-01-21 13:28

    Mery

    Most is megrázo

Miskolc TV mai műsora

2021-04-16 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!