Bulvár

Miskolci Elvis dallal köszöntötte Molnár Anikót

2010-07-16 10:10

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Molnár Anikó, az egykori valóságshow-szereplő már több hónapja dolgozik Miskolcon a belvárosban, egy helyi játékteremben, ahol csütörtökön este nem akármilyen vendég érkezett hozzá azért, hogy üdvözölje őt városunkban. A minap.hu hozta össze a találkozót.

elvis_aniko.jpg
Miskolci Elvis egészen Anikó munkahelyéig ment azért, hogy üdvözölje őt Miskolcon, és elénekeljen egy dalt a Nagy Ő-nek fogadtatásképpen. A játékterem előtt sétálók így meghallgathatták, ahogyan felcsendül egy hamisítatlan Elvis Presley-nóta hazánk egyik szexszimbólumának.

Molnár Anikó portálunknak elmondta: örült annak, hogy hivatalosan is köszöntötték, azt is hozzátette, ilyenben még nem volt része, de nagyon jól érezte magát és jól esett, hogy gondoltak rá. Elmondása szerint egyre jobban tetszik neki Miskolc, kezdi otthon érezni magát városunkban.

Miskolci Elvis szerint fontos, hogy illően fogadjuk azokat az embereket, akik ide érkeznek, hiszen a város jó hírét öregbítjük ezzel, és az illető tudtára adhatjuk: vendégvárásban az elsők vagyunk. Egy igazi, hamisítatlan Elvis Presley-nótával készült, mert elmondása szerint csak a „király szava” méltó egy ilyen neves hölgy üdvözléséhez.

A rövid kis koncert olyannyira jól sikerült, hogy Anikó Corvin utcai munkahelyének kétéves születésnapi bulijába is meghívta a neves imitátort péntek estére, ahol Nacsa Olivér, és Miskolci Marylin Monroe is csatlakozik majd hozzájuk. Várnak mindenkit az est folyamán egy közös műsorra.

Képek itt

Vajtó László
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-16 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!