VB 2014

A világ legszebb szurkoló hölgyei

2010-07-05 15:58

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE paraguay.jpg

A Dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság küzdelmei kedden folytatódnak az elődöntőkkel. A világ legjobb futballistái egy hónapja küzdenek a hőn áhított címért, azonban ahhoz, hogy eldöntsük, a stadionokban megjelent hölgyek közül ki a legszebb, talán egy év is kevés lenne.

holland.jpgHollandia-Uruguay és Németország-Spanyolország elődöntőt rendeznek a Dél-afrikai foci vb-n, azonban koránt sem biztos, hogy női fronton is ezek a nemzetek lennének a befutók. Igaz, a döntés nem is könnyű: szebbnél szebb lányok, hölgyek, asszonyok jelentek meg a lelátókon, akik nem elég, hogy gyönyörűek, még rajonganak is a férfiak sérthetetlen „szent tehenéért”, a labdarúgásért. A csodálatos „névtelen” drukker-lányok mellett nem kevésbé szemrevaló nemzeti hírességek is csapatuk mellé, vagy a hívek élére álltak – és itt most nem Angela Merkelre gondolunk.

Felfedezhettük a lelátókon – a számos futball-kedvelő férficharlizetheron.jpg híresség (Leonardo DiCaprio, Bill Clinton, Mick Jagger) mellett – például Charlize Theron színésznőt, aki Johannesburg szülötte, tehát a hazai tizenegynek szoríthatott – igaz, nem sokáig, a „Bafana bafana” ugyanis a csoportkörök után kiesett. Az Oscar-díjas szőke szépség egyébként a csoportok sorsolásánál is jelen volt decemberben.A leglelkesebb, fanatikus, egyben dekoratív múzsával azonban minden bizonnyal Paraguay rendelkezik. Larissa Riquelme – civilben fehérnemű-modell – minden mérkőzést a fővárosban, Asunciónban felállított kivetítő előtt izgult végig, sőt megígérte, hogy ha hazája nemzeti tizenegye nyeri meg a vb-t, testfestésben végigfut a főutcán. Paraguay elvérzett a negyeddöntőben Spanyolországgal szemben…


Nem csak a lelátókon, tereken jelentek meg a gyengébbik nem képviselői, Olaszországban a férfinézőket – ha nem lenne elég a futball – Marika Fruscio meghívásával is a televízió képernyője elé szerették volna csábítani.

nemet.jpg

Ez sikerülhetett is, az olaszok egyik csoportmérkőzésének összefoglalójában a kebelcsoda ékessége többször kikandikált ruhájából, melyre még az operatőr lencséje is odaragadt. Ez „csak” sovány vigasz lehetett a talján fanatikusoknak, hiszen az Azzurri csúnyán leégett Afrikában, a csoportkört sem élte túl.

Marika Fruscio „szakkommentálása”

 

Végezetül jöjjön egy összeállítás a vb nemzetközi hölgykoszorújáról.S.P.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!