MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt.

Nem öntötte el az ipari parkot az ár

2010-06-11 14:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A miskolci és a Mechatronikai Ipari Parkban nem okozott károkat az áradás, mivel a víz nem öntötte el a területet. Nem volt gond a talajvízzel sem, ami a park üzemeltetői szerint azt mutatja: a terület valóban biztonsággal telepedhetnek meg és működhetnek a vállalkozások.

Az elmúlt hetekben lehullott hatalmas mennyiségű csapadék Miskolcon és a környező településeken is rendkívül súlyos árvízhelyzetet okozott. Miskolc keleti határában például nagyáruházakat, benzinkutakat és kereskedelmi telephelyeket is elöntött a víz. A Miskolci Ipari Park viszont szárazon vészelte át az áradást.

iparipa.jpg

Halmai Gyula, a Miskolc Holding Zrt. elnök-igazgatója szerint mindez azt mutatja: a park jó helyre települt, emellett pedig a csapadékvíz-elvezetési és belvízvédelmi feladatokat is jól oldották meg a kivitelezők. Az igazgató szerint több beruházó is tervezi: a közeljövőben a Miskolci Ipari Parkban építkezik majd.

A miskolci ipari parkok nagyobb károk nélkül vészelték át az áradásokat és jelenleg is beköltözhetően várják a befektetőket és a majdani betelepülőket.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2010-06-12 09:34

    mimino

  • 2010-06-11 22:14

    mimino

    nos, a mehatronikai parkban max az utat rongálhatta volna meg a viz, mivel SEMMI más nincsen. csak egy sima jurassic park.. egy uttal, meg keritéssel

Miskolc TV mai műsora

2023-12-10 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!